Ruka
Kuva: Timo_w2s

Rukan hotellit ja majoitus

Ruka laskettelukeskus sijaitsee Kuusamossa, Pohjois-Suomessa. Ruka on valittu Suomen suosituimmaksi hiihtokeskukseksi 2009-2010. Vuonna 1956 perustettu hiihtokoulu on Suomen vanhin, ja vuonna 2007 se valittiin vuoden hiihtokouluksi. Rukalla toimii myös Kalle Palander Ruka Racing School, joka tarjoaa ammattimasta alppivalmennusta. Ruka on monipuolinen laskettelukeskus ja siellä on järjestetty useita kansanvälisiä urheilutapahtumia.

Kaikki mukaan Rukalle

Rukan 31 rinteestä löytyy jokaisen taitotasolle sopiva laskettelurinne. Tehokkailla kapasiteeteilla varustetut 19 hiihtohissiä vievät nopeasti rinteen harjalle. Ensikertalaiset ja aloittelijat löytävät oppinsa nopeasti helpommissa rinteissä. Muille laskijoille rinteitä löytyy useasta eri vaikeustasosta ja taatusti monipuolisesti. Taitavimmat rinnahirmut voivat koitella taitojansa hurjassa Battery Run-kumpareikossa. Rukalla ketään ei haittaa vaikka et heti osaisi. Kaikki ovat tervetulleita mukaan jakamaan talvisen riemun. Lisäksi Rukan ystävällinen henkiökunta auttaa mielellään.

Rukalle on helppo päästä

Rukan laskettelukeskukseen on helppo päästä. Finnair ja Blue1 lentävät Kuusamoon Helsingistä vain tunnissa. Finnair lentää jopa ympäri vuoden, joten voit valita loman ajankohdan täysin mieleis mukaan. VR:n junalla sujahdat mistä päin Suomea vain kätevästi Ouluun, Rovaniemelle tai Kemijärvelle. Lentokentältä on kätevä kuljetus suoraan Rukalle. Mikäli matkanteko omalla autolla tuntuu mukavimmalta, tarjoaa Ruka asiakkailleen kattavan maanalaisen parkkihallin! Parkkihalli on puolilämmitetty ja sieltä on rinteisiin matkaa vaivaiset parikymmentä metriä.

Rukan majoitus

Rukalla on todella mittavat ja monipuoliset majoitusmahdollisuudet. Halpa hotelli on budjettimatkailijan valinta. Perheet sen sijaan saattavat haluta oman mökin tai huoneiston jossa ruuanlaitto sujuu vaivatta. Olivatpa tarpeesi minkälaiset vain, on Rukalta helppo löytää edullinen vaihtoehto juuri sinulle. Sesonkiaikaan majoitusta ei niin huokeaan hintaan löydä kuin yleensä. Kannattaa seurailla tarjouksia ja matkapaketteja edullisen majoituksen toiveissa. Tässä muutama vinkki, joissa voi majoittua edulliseen ja halpaan hintaan hotellissa. Mökkien ja lomahuoneistojen hintoja kannattaa seurailla Lomarenkaasta.

Motel Willis West
Rukariutta 13, 93825 Ruka
Puh. 0400 242 992
info@wwsaloon.com
wwww.wwsaloon.com
Rukan hiihtokeskuksen välittömässä läheisyydessä sijaitseva Willis West on viihtyisä ja edullinen hotelli. Jokaisessa huoneessa on oma kylpyhuone ja pieni keittiö. Hotellin kahvilassa vo nauttia aamiaista ennen rinteeseen lähtemistä. Hiihtoladut kulkevat aivan hotelline vieressä ja Rukan hiihtobussikin pysähtyy lähellä.

Vuosselin Helmi
Bistrontie 6, 93852 Ruka
Puh. 0400 241 795 tai 0400 216 733
info@lapinhuuma.com
www.vuosselinhelmi.com
Vuosselin Helmi on edullinen majoituskohde ja lähellä kaikkea! Upeat luontomaisemat ja lähellä sijaitseva Rukan hiihtokeskus tekevät Vuosselin Helmestä loistavan majoituskohteen. Jokainen on huone on sisustettu hauskoin, kirkkain värein ja niihin sisältyy pieni keittiö. Hotellin vieressä toimii kätevästi oma suksivuokraamo.

Hotelli RukaVillage
Rukankyläntie 6, 93825 Ruka
Puh. 08-8600 300
myynti@ruka.fi
www.ski-inn.fi/rukavillage30
RukaVillage on hieman korkeatasoisempi hotelli laadukkaampaa lomaa etsviälle. Kukkaronnyörejä ei tarvitse kuitenkaan liikaa kiristellä. RukaVillagella on Rukan uusin hotelli ja täynnä loistavia ja edullisia tarjouksia. Majoituspaikka saattaa irrota tarkkaavaiselle helpoisti tavallisen hotellin halpaan hintaan! Huoneet ovat moderneja ja sisältät kaikki tarpeet mukavaan elämiseen. Lukuisia ravintoloita ja ruokakauppoja löytyy alle 100 metrin säteellä RukaVillagesta. Täällä viihtyy vaativampaankin tasoon tottunut!

Katso lisää kategoriasta Hiihtokeskukset, Hotellit

Kommentoi